AD&H Administratie & Adviesburo is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Dongen.

Meer weten over AD&H Administratie & Adviesburo uit Dongen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? AD&H Administratie & Adviesburo kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele administratie kan je hier terecht.

Over dit bedrijf

AD&H Administratie & Adviesburo is opgericht in 01-04-2004 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 18073928. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.