error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AD&H Administratie & Adviesburo is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van boekhoud specialistes in de buurt van Dongen laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over AD&H Administratie & Adviesburo uit Dongen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? AD&H Administratie & Adviesburo neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere expertises zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

AD&H Administratie & Adviesburo is opgericht in 01-04-2004 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het KVK-nummer: 18073928. Tot slot vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

AD&H Administratie & Adviesburo
  • Oranjeplein 72A, 5104HJ, Dongen
  • 0162 313101
  • info@adenh.nl
Branche
Boekhouder
KVK
18073928
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-04-2004
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders