error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AdG Interim Management is een administratie specialist die jou kan helpen met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van accountancy kantoren in de buurt van Papendrecht laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van AdG Interim Management uit Papendrecht. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? AdG Interim Management doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over administratiekantoor

AdG Interim Management is opgericht in 01-11-2006 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 30219660. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je beoordeling.

Sommige accountants willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een passende offerte op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

AdG Interim Management
  • Vlierbeshof 15, 3355CN, Papendrecht
  • www.adg-im.nl
  • info@adg-im.nl
Branche
Boekhouder
KVK
30219660
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders