Adfo Administraties is een administratie expert die jou kan helpen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van accountants in de regio van Rotterdam.

Over deze bedrijfsadministrateur

Adfo Administraties is opgericht in 23-11-1994 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het KVK-nummer: 24252080. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Meer weten over Adfo Administraties uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Adfo Administraties doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete boekhouding zit je hier goed.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.