error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Adfo Administraties of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan doen?

Om goede kostenplaatjes te bekijken van boekhoud ondernemers in de buurt van Rotterdam laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Adfo Administraties uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Adfo Administraties neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze boekhouder

Adfo Administraties is opgericht in 23-11-1994 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 24252080. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Vele administratiekantoren willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Adfo Administraties
Branche
Boekhouder
KVK
24252080
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
23-11-1994
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders