Adfisso is een administratie expert die jou kan assisteren met de financiën.

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van boekhouders in de buurt van Maastricht.

Aanschouw hier alle details en reviews van Adfisso uit Maastricht. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Adfisso kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Over deze boekhouder

Adfisso is geopend op 23-03-2010 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 14130644. Ook zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.