Erachter komen wat AdFisLo of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan doen?

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de regio van Wageningen.

Zie hier alle details en reviews van AdFisLo uit Wageningen. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige accountant voor nodig? AdFisLo kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

Meer over dit accountancykantoor

AdFisLo bestaat al sinds 01-10-2015 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 64213854. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Sommige boekhouders willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.