Adfiska is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om goede kostenplaatjes te bekijken van accountants in de omgeving van Macharen laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Adfiska bestaat al sinds 15-02-1996 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 16081537. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Zie hier alle gegevens en reviews van Adfiska uit Macharen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Adfiska kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.