error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adfisk Services is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van boekhoud experts in de buurt van Oploo laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Adfisk Services uit Oploo? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Adfisk Services regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Over dit bedrijf

Adfisk Services is geopend op 01-01-1999 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 17112006. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Sommige bedrijven willen alle informatie via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Adfisk Services
  • Roelof Meijerplein 6, 5841BC, Oploo
  • 0485 385551
Branche
Boekhouder
KVK
17112006
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders