Adfisk Services is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van administratiekantoren in de regio van Oploo.

Over deze accountant

Adfisk Services bestaat al sinds 01-01-1999 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het KVK-nummer: 17112006. Ook zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Bekijk hier alle details en reviews van Adfisk Services uit Oploo. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Adfisk Services kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding zit je hier goed.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Toch adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

De meeste accountants willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.