error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Adfisea Doornbos of een andere boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de buurt van Uithuizen.

Lees hier alle gegevens en reviews van Adfisea Doornbos uit Uithuizen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Adfisea Doornbos kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Adfisea Doornbos is geopend op 01-07-1996 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 01075423. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

De meeste boekhouders willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Adfisea Doornbos
Branche
Boekhouder
KVK
1075423
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-07-1996
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders