error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adfiscon is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van boekhouders in de regio van Sliedrecht.

Meer weten over Adfiscon uit Sliedrecht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Adfiscon kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

Adfiscon bestaat al sinds 21-01-2004 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het KVK-nummer: 24357529. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Adfiscon
  • IJsbaan 22, 3362KB, Sliedrecht
  • 0184 421204
Branche
Boekhouder
KVK
24357529
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-01-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders