AdFiSan administratie & advies is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van accountants in Haarlem laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over AdFiSan administratie & advies uit Haarlem? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? AdFiSan administratie & advies regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Informatie over dit accountancykantoor

AdFiSan administratie & advies is geopend op 03-12-2012 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 56570007. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.