error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat AdFiSan administratie & advies of een soortgelijke boekhouder voor je kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Haarlem.

Lees hier alle gegevens en reviews van AdFiSan administratie & advies uit Haarlem. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? AdFiSan administratie & advies kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over deze bedrijfsadministrateur

AdFiSan administratie & advies bestaat al sinds 03-12-2012 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 56570007. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

AdFiSan administratie & advies
  • Zaanenlaan 6, 2024ZA, Haarlem
  • 06-51778121
  • www.adfisan.nl
  • info@adfisan.nl
Branche
Boekhouder
KVK
56570007
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
03-12-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders