error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Adfisad of een andere accountant voor je kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van accountants in de omgeving van Delft.

Meer weten over Adfisad uit Delft? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Adfisad kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer informatie over accountancykantoor

Adfisad is geopend op 04-06-2004 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het KVK-nummer: 51932601. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Adfisad
  • Ezelsveldlaan 94, 2611RV, Delft
  • 015-2144757
  • www.adfisad.nl
  • info@adfisad.nl
Branche
Boekhouder
KVK
51932601
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-06-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders