Erachter komen wat Adfisad of een vergelijkbare accountant voor je kan doen?

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van administratie bedrijven in de omgeving van Delft laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Adfisad uit Delft? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Adfisad regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Adfisad is geopend op 04-06-2004 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 51932601. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Wel raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.