error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adfisa is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de omgeving van Leiden.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Adfisa uit Leiden. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Adfisa kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer over accountancykantoor

Adfisa bestaat al sinds 01-05-1990 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 39049215. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze accountants in staat een passende offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Adfisa
  • Arthur van Schendelstraat 212, 2314CD, Leiden
  • www.adfisa.nl
  • info@adfisa.nl
Branche
Boekhouder
KVK
39049215
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-1990
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders