error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adfis B.V. is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om goede kostenplaatjes in te zien van administratie bedrijven in Haarlem laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Adfis B.V. uit Haarlem. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Adfis B.V. kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer informatie over deze boekhouder

Adfis B.V. bestaat al sinds 01-01-1985 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 34059437. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Adfis B.V.
  • Richard Holkade 14office hotel, 2033PZ, Haarlem
  • 023 5285754
Branche
Boekhouder
KVK
34059437
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1985
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders