error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adfis is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de omgeving van Hollandscheveld.

Zie hier alle gegevens en reviews van Adfis uit Hollandscheveld. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Adfis regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding kan je hier terecht.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Adfis is opgericht in 01-01-2006 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 30210728. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Vele bedrijven willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze accountants in staat een passende offerte voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Adfis
  • Meerboomweg 2, 7913VX, Hollandscheveld
  • 0528 752228
  • www.adfis.info
  • adfis@kpnmail.nl
Branche
Boekhouder
KVK
30210728
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders