error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Adfinta Interim Consultancy of een vergelijkbare administrateur voor jouw kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van bedrijven in de buurt van Dordrecht.

Meer weten over Adfinta Interim Consultancy uit Dordrecht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Adfinta Interim Consultancy kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over dit bedrijf

Adfinta Interim Consultancy is geopend op 01-01-2013 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 56780176. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere factoren mee in je beoordeling.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Adfinta Interim Consultancy
  • Standhasenstraat 2, 3312LR, Dordrecht
  • www.adfinta.nl
  • info@adfinta.nl
Branche
Boekhouder
KVK
56780176
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders