Meer informatie over wat Adfima B.V. of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de regio van Wassenaar.

Meer weten over Adfima B.V. uit Wassenaar? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Adfima B.V. kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over deze boekhouder

Adfima B.V. bestaat al sinds 05-02-1998 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 24282208. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.