error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Adfilub of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Om passende kostenplaatjes in te zien van boekhoud ondernemers in de omgeving van Nederhorst den Berg laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Adfilub uit Nederhorst den Berg? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Adfilub kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over deze accountant

Adfilub bestaat al sinds 01-06-1985 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 32039715. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

De meeste accountants willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Adfilub
  • Jozef Israëlslaan 112, 1394EK, Nederhorst den Berg
  • 0294 419941
  • info@adfilub.com
Branche
Boekhouder
KVK
32039715
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-1985
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders