error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adfidi is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om goede kostenplaatjes in te zien van accountants in de omgeving van Bergschenhoek laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Adfidi uit Bergschenhoek. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Adfidi kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over accountancykantoor

Adfidi is opgericht in 01-04-2000 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 27187741. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Adfidi
  • Weg en Bos 82, 2661GZ, Bergschenhoek
  • 010 5290181
  • www.adfidi.nl
  • info@adfidi.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27187741
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2000
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders