error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adfias Administraties B.V. is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van accountants in de omgeving van Rotterdam laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Adfias Administraties B.V. uit Rotterdam. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Adfias Administraties B.V. doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer over administratiekantoor

Adfias Administraties B.V. is opgericht in 01-01-2002 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 24332608. Daarnaast zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Adfias Administraties B.V.
  • Linker Rottekade 292, 3034CV, Rotterdam
  • 010 4154566
  • www.awadmin.nl
  • info@awadmin.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24332608
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2002
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders