Adfi is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van bedrijven in de buurt van Delft.

Tarieven

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

Meer informatie over deze boekhouder

Adfi is opgericht in 01-04-2008 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 27317165. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Adfi uit Delft. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Adfi kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale administratie zit je hier goed.