adFem is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de financiën.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud specialisten in Assendelft laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Informatie over deze accountant

adFem bestaat al sinds 01-01-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 59501502. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Lees hier alle gegevens en reviews van adFem uit Assendelft. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? adFem kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.