error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

adFem is een administratie expert die jou kan helpen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van accountants in de omgeving van Assendelft.

Meer weten over adFem uit Assendelft? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? adFem kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Over dit bedrijf

adFem bestaat al sinds 01-01-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 59501502. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

adFem
  • Landmeter 13, 1566MN, Assendelft
  • 06-12541447
Branche
Boekhouder
KVK
59501502
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders