Adenas is een boekhoud expert die jou kan helpen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van administratiekantoren in de regio van Katwijk.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze partners in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Adenas bestaat al sinds 01-04-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 17190550. Tot slot vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

hier alle gegevens en reviews van Adenas uit Katwijk. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Adenas doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding ben je aan het juiste adres.