error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Adeka-Centrum of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van boekhouders in de regio van Rotterdam.

Meer weten over Adeka-Centrum uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Adeka-Centrum neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer over accountancykantoor

Adeka-Centrum is geopend op 01-05-1979 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het KVK-nummer: 24136023. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Adeka-Centrum
  • Van der Takstraat 20, 3071LL, Rotterdam
  • 010 4141474
  • www.adeka.nl
  • rene@adeka.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24136023
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-05-1979
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders