Adeka-Centrum is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de financiën.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van administratie experts in de regio van Rotterdam laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Toch raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Vele bedrijven willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste offerte uitbrengen.

Over deze boekhouder

Adeka-Centrum is geopend op 01-05-1979 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24136023. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Aanschouw hier alle details en reviews van Adeka-Centrum uit Rotterdam. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Adeka-Centrum neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.