error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat ADECK Administratie & Advies of een soortgelijke administrateur voor je kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van boekhouders in de buurt van De Krim.

Meer weten over ADECK Administratie & Advies uit De Krim? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? ADECK Administratie & Advies kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.

Meer over administratiekantoor

ADECK Administratie & Advies is geopend op 01-01-2016 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 64826902. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

ADECK Administratie & Advies
  • Dommerswijk 11, 7782PA, De Krim
  • 06-53492719
Branche
Boekhouder
KVK
64826902
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders