Addika is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de omgeving van Cadier en Keer.

Meer weten over Addika uit Cadier en Keer? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Addika kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Over deze boekhouder

Addika bestaat al sinds 02-04-2007 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het KVK-nummer: 14094167. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.