ADDigi is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de buurt van Wognum.

Meer over deze boekhouder

ADDigi bestaat al sinds 15-03-2010 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 37162746. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte voor te stellen.

Aanschouw hier alle details en reviews van ADDigi uit Wognum. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? ADDigi neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Kosten

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.