error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Addax Adviesgroep B.V. is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud specialistes in de omgeving van 's-Hertogenbosch laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Addax Adviesgroep B.V. uit 's-Hertogenbosch. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Addax Adviesgroep B.V. neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over deze boekhouder

Addax Adviesgroep B.V. bestaat al sinds 01-01-1999 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 17145312. Daarnaast zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Vele administratiekantoren willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Addax Adviesgroep B.V.
  • Jan Schöfferlaan 12, 5212RE, 's-Hertogenbosch
  • 073 6137414
  • www.addaxadvies.nl
  • info@addaxadvies.nl
Branche
Boekhouder
KVK
17145312
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders