Addas is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Maastricht.

Over dit bedrijf

Addas is opgericht in 16-11-1984 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 14623900. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Meer weten over Addas uit Maastricht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Addas neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.