error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Addas is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van accountancy kantoren in Maastricht laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Addas uit Maastricht. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Addas kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Addas bestaat al sinds 16-11-1984 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 14623900. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Vele boekhouders willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Addas
  • Stellalunet 7C, 6221JG, Maastricht
  • 043 3520830
  • www.addas.nl
  • info@addas.nl
Branche
Boekhouder
KVK
14623900
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-11-1984
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders