error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Add Min Financial Services of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan doen?

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de regio van Amsterdam laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Add Min Financial Services uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Add Min Financial Services kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Add Min Financial Services is opgericht in 01-07-2010 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 50271431. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Vele bedrijven willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Add Min Financial Services
  • Jacob van Lennepstraat 513, 1053HD, Amsterdam
  • 06-47914900
  • www.add-min.com
Branche
Boekhouder
KVK
50271431
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders