error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adcomtrum BV is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van accountancy kantoren in de omgeving van Hilversum laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Adcomtrum BV uit Hilversum? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Adcomtrum BV kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze boekhouder

Adcomtrum BV is opgericht in 16-08-1974 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 32028228. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Adcomtrum BV
  • Loosdrechtseweg 181, 1215JS, Hilversum
  • 035-6247146
Branche
Boekhouder
KVK
32028228
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
16-08-1974
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders