error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adcomaro Holding B.V. is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om passende kostenplaatjes te bekijken van administratie experts in de regio van Rotterdam laat je jouw details achter in het formulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Adcomaro Holding B.V. uit Rotterdam. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Adcomaro Holding B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie kan je hier terecht.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Adcomaro Holding B.V. bestaat al sinds 03-05-1991 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 24188871. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Adcomaro Holding B.V.
  • Pythagorasweg 17, 3076AJ, Rotterdam
  • 010 4327177
Branche
Boekhouder
KVK
24188871
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-05-1991
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders