error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adcam Administraties is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van administratie specialisten in de buurt van Wierden laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

hier alle gegevens en reviews van Adcam Administraties uit Wierden. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Adcam Administraties regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Adcam Administraties is geopend op 20-11-1996 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 06082157. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Sommige bedrijven willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Adcam Administraties
  • Rijssensestraat 122, 7642NM, Wierden
  • 0546 572036
  • www.adcam.nl
  • adcam@introweb.nl
Branche
Boekhouder
KVK
06082157
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-11-1996
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders