error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

adbeka is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van accountants in de buurt van Beek en Donk.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van adbeka uit Beek en Donk. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? adbeka kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.

Over deze accountant

adbeka bestaat al sinds 22-01-2015 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 62408828. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

adbeka
Branche
Boekhouder
KVK
62408828
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
22-01-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders