error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AdB-Finance B.V. is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om passende kostenplaatjes in te zien van accountancy kantoren in de omgeving van Barendrecht laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over AdB-Finance B.V. uit Barendrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? AdB-Finance B.V. doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige boekhouding kan je hier terecht.

Informatie over dit bedrijf

AdB-Finance B.V. is opgericht in 01-12-2011 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 60495235. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant die minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Vele administratiekantoren willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende offerte uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

AdB-Finance B.V.
  • Meerwedesingel 62, 2993GP, Barendrecht
  • 0180 556572
  • www.adb-finance.nl
  • info@adb-finance.nl
Branche
Boekhouder
KVK
60495235
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-12-2011
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders