error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat A.D.B. of een vergelijkbare administrateur voor je kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van accountants in de regio van Amsterdam.

Meer weten over A.D.B. uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? A.D.B. regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

A.D.B. is geopend op 01-01-1988 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 09069378. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

A.D.B.
  • IJburglaan 918, 1087GE, Amsterdam
  • 06-24547544
Branche
Boekhouder
KVK
09069378
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1988
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders