error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Adalko B.V. of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van bedrijven in de regio van Dordrecht.

Bekijk hier alle details en reviews van Adalko B.V. uit Dordrecht. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Adalko B.V. kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze accountant

Adalko B.V. bestaat al sinds 19-09-1991 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 23067048. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Adalko B.V.
  • Jan Valsterweg 103, 3315LG, Dordrecht
  • 078 6130932
  • www.adalko.nl
  • adalko@info.nl
Branche
Boekhouder
KVK
23067048
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-09-1991
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders