error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat ADA Groep B.V. of een andere administrateur voor je kan doen?

Om goede offertes in te zien van administratie experts in de buurt van Amsterdam laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

hier alle gegevens en reviews van ADA Groep B.V. uit Amsterdam. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? ADA Groep B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

ADA Groep B.V. bestaat al sinds 21-06-2004 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 34209037. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

De meeste accountants willen alle administratie via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

ADA Groep B.V.
  • tt. Vasumweg 18, 1033SC, Amsterdam
  • 020 6946600
  • www.adagroep.nl
  • info@adagroep.nl
Branche
Boekhouder
KVK
34209037
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-06-2004
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders