error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat ADA Den Haag B.V. of een andere boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van 's-Gravenhage.

Meer weten over ADA Den Haag B.V. uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? ADA Den Haag B.V. doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

ADA Den Haag B.V. bestaat al sinds 11-05-2004 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het KVK-nummer: 08124823. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Sommige boekhouders willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

ADA Den Haag B.V.
  • Fruitweg 25Unit 2.110, 2525KG, 's-Gravenhage
  • 070 4274357
  • info@ada-accountancy.nl
Branche
Boekhouder
KVK
08124823
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-05-2004
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders