error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ad Vissers Advies is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van accountants in Made laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Ad Vissers Advies uit Made. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Ad Vissers Advies neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over deze accountant

Ad Vissers Advies bestaat al sinds 01-12-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het KVK-nummer: 61940372. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Ad Vissers Advies
  • Zijlbergsestraat 33, 4921SX Made
  • 0162 684219
Branche
Boekhouder
KVK
61940372
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders