error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Ad Vissers Advies of een soortgelijke boekhouder voor je kan betekenen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van administratie bedrijven in de buurt van Made laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Ad Vissers Advies uit Made? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Ad Vissers Advies doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Over dit bedrijf

Ad Vissers Advies bestaat al sinds 01-12-2014 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 61940372. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Sommige accountants willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Ad Vissers Advies
  • Zijlbergsestraat 33, 4921SX, Made
  • 0162 684219
Branche
Boekhouder
KVK
61940372
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders