Ad van Kollenburg Best B.V. is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de omgeving van Best.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Informatie over deze accountant

Ad van Kollenburg Best B.V. bestaat al sinds 21-08-2013 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het KVK-nummer: 58601252. Ook zie je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Meer weten over Ad van Kollenburg Best B.V. uit Best? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Ad van Kollenburg Best B.V. kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.