error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Ad van Kollenburg Best B.V. of een andere administrateur voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van bedrijven in de buurt van Best.

Meer weten over Ad van Kollenburg Best B.V. uit Best? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Ad van Kollenburg Best B.V. kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Over deze bedrijfsadministrateur

Ad van Kollenburg Best B.V. is opgericht in 21-08-2013 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 58601252. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Ad van Kollenburg Best B.V.
  • Johannes Verleunstraat 16, 5684TT, Best
  • 06-46012486
Branche
Boekhouder
KVK
58601252
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-08-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders