error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A.D.-Totaal is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Leek.

hier alle details en reviews van A.D.-Totaal uit Leek. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? A.D.-Totaal doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

A.D.-Totaal bestaat al sinds 19-06-2000 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 02070276. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

A.D.-Totaal
  • Kersenboom 24, 9351ZP, Leek
  • 06-29142288
  • www.adtotaal.nl
  • bart.leistra@online.nl
Branche
Boekhouder
KVK
02070276
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
19-06-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders