error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AD Sound Of Money B.V. is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van accountancy kantoren in de buurt van Lelystad laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over AD Sound Of Money B.V. uit Lelystad? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? AD Sound Of Money B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over dit bedrijf

AD Sound Of Money B.V. is geopend op 10-11-2015 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het KVK-nummer: 64539644. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Sommige accountants willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

AD Sound Of Money B.V.
  • Karveel 60 25, 8242WL, Lelystad
  • 0320 412467
Branche
Boekhouder
KVK
64539644
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
10-11-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders