Ad-Sa B.V. is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de omgeving van Amstelhoek.

Lees hier alle details en reviews van Ad-Sa B.V. uit Amstelhoek. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Ad-Sa B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

Over deze boekhouder

Ad-Sa B.V. bestaat al sinds 17-02-2012 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 54717264. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beoordeling.

Vele bedrijven willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.