error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Ad-mini of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan doen?

Om goede kostenplaatjes in te zien van administratie experts in de omgeving van Eelde laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Ad-mini uit Eelde? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Ad-mini kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

Ad-mini is opgericht in 01-03-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 60189886. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Toch raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Ad-mini
  • Molkampen 34, 9731NB, Eelde
Branche
Boekhouder
KVK
60189886
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders