error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ad Meeuwesen is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud ondernemers in Baarle-Nassau laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Ad Meeuwesen uit Baarle-Nassau? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Ad Meeuwesen kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over deze boekhouder

Ad Meeuwesen is geopend op 01-01-1998 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 18053202. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Vele accountants willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Ad Meeuwesen
Branche
Boekhouder
KVK
18053202
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1998
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders