error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat A.D. Margreet of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan doen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van administratie bedrijven in de regio van Bellingwolde laat je jouw wensen achter in het formulier.

hier alle gegevens en reviews van A.D. Margreet uit Bellingwolde. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? A.D. Margreet kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze boekhouder

A.D. Margreet bestaat al sinds 01-02-2007 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 02097389. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle informatie via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

A.D. Margreet
  • Hoofdweg 124, 9695AN, Bellingwolde
  • 0597 531614
Branche
Boekhouder
KVK
02097389
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders