error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AD Kennemerland is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Heemstede.

Meer weten over AD Kennemerland uit Heemstede? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? AD Kennemerland kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over administratiekantoor

AD Kennemerland is opgericht in 11-03-1998 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 34105293. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Vele accountants willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

AD Kennemerland
  • Zomerlaan 15, 2103AG, Heemstede
  • 023 5476307
  • kennemerland@bfa.nl
Branche
Boekhouder
KVK
34105293
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
11-03-1998
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders