AD Kennemerland is een administratie specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Heemstede.

Meer over deze accountant

AD Kennemerland is geopend op 11-03-1998 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 34105293. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze partners in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Bekijk hier alle details en reviews van AD Kennemerland uit Heemstede. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? AD Kennemerland regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie zit je hier goed.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

De meeste bedrijven willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.