error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ad & Fisc V.O.F. is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud specialistes in Bergen L laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Ad & Fisc V.O.F. uit Bergen L. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Ad & Fisc V.O.F. kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over deze boekhouder

Ad & Fisc V.O.F. is geopend op 22-08-1998 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 12038572. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Ad & Fisc V.O.F.
  • Kerkstraat 4, 5854AK, Bergen L
  • 00900 9888
Branche
Boekhouder
KVK
12038572
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
22-08-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders