error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ad-Finance is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van bedrijven in de omgeving van 's-Gravenhage.

Meer weten over Ad-Finance uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Ad-Finance doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Ad-Finance is opgericht in 01-01-2009 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 27332259. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Ad-Finance
Branche
Boekhouder
KVK
27332259
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders