error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Ad Bakker Adm. Dienstverlening of een vergelijkbare accountant voor jouw kan betekenen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud experts in Breda laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Ad Bakker Adm. Dienstverlening uit Breda? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Ad Bakker Adm. Dienstverlening kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over accountancykantoor

Ad Bakker Adm. Dienstverlening is geopend op 13-09-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het KVK-nummer: 20148101. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Ad Bakker Adm. Dienstverlening
  • Heksendans 55, 4823JX, Breda
  • 06-22414219
Branche
Boekhouder
KVK
20148101
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
13-09-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders